Panie jmjmj,
Krótko, zwięźle i na temat.
Tego dnia sprzedano kilka innych gołębi o identycznych lub zbliżonych parametrach za blisko połowę niższą kwotę, więc dokonałem delikatnej korekty. Gdy już się podejmuje takiej operacji, to kwota, którą zostawiam i tak jest powyżej średniej, bo tak jak piszecie, to jest licytacja, ale nie popadajmy z skrajności w skrajność.
System raportowania aukcji w tym momencie wygląda tak, że aby trafiła do supportu musi zaraportować ją przynajmniej 5 graczy, więc to, że niby zgłosił ją oszust to bujda, bo zgłoszeń było wiele.
Jeżeli chodzi o oszustów "świątecznych" to wszyscy zostali "nagrodzeni", natomiast aukcje po ich licytacjach również zostały skorygowane, o ile je zgłosiliście, bo bez zgłoszeń wszystkiego nie wyłapie i to chyba rozumiecie. W kwestii uczciwości, to gracze są stróżami porządku, a ja jestem sędzią.
Tak naprawdę w tej kwestii jedyne co mam sobie do zarzucenia to, to że nie wysłałem wiadomości pw, ale zrobiłbym to, gdyby Pan nie napisał do mnie dosłownie kilka minut po korekcie na czacie. Nie jedna osoba potwierdzi, że po korektach zawsze wysyłam informacje co uczyniłem.
Teraz zmienię rozmówce...
kotu1989 napisał(a):ja tu nic dziwnego nie widze jest to gołab rozpłodowy wiec cnna jak dla mnie uzasadniona.... to juz inna sprawa.... Gracz Gaby wczoraj tez o tym do mnie pisał
Gaby zapomniał dodać, że kwota była dużo bardziej przesadzona niż w tej sprawie, a jedyni zainteresowani ptakiem, to jego koledzy z sekcji.

Panie Kotu, może się Pan w końcu zdecydować czy 98% to dla Pana gołąb rozpłodowy, czy też nie? Wszyscy chyba pamiętają naszą rozmowę z przed miesiąca, gdzie niby wyhodował Pan tylko 2 sztuki rozpłodowe z 1200 gołębi i przy Pańskim założeniu, że 98 to jednak rozpłodowy, to chyba Pan się teraz przyzna, że przy tamtej sytuacji pominął Pan kilkadziesiąt gołębi? Nie wiem już sam czy to hipokryzja z Pana strony czy celowe pranie mózgu nieświadomym graczom?