roxen napisał(a):po co te nerwy, po co aukcje? W sklepie powinny być skupowane i sprzedawane ptaki i 50% problemów mniej![]()
Kolega jmjmj pisze ze aukcje to też gra, tylko jakoś nigdy go nie zauważyłem wśród kupujących, więc pytanie do niego w jaki sposób traktuje tą grę tzn. w która stronę tylko do sprzedaży?
******sinopapuciaty****** napisał(a):kotu1989 napisał(a):aukcje po to aby cos kupić.... nie wychodza nam rozpłodowe to sie kupuje od innych proste.... wyszły mi słabe młode to mogę wzmocnić sie na aukcjach... wiec nie rozumiem o co ci chodzi roxen... Kolejna sprawa... ja szdze ze cenna za tego ptaka jest oki... sam nieraz skupuje rozpłodowe... bo na giełdzie jest tylko opcja 10-14 do kupienia reszta juz strasznie droga... Mi taka mysl przechodzi ze jak bedzie giełda i przepłace ptaka za monety to moze tez zostana mi zwrócone... ale poczekajmy na admina... miałem byc grzeczny to jestem...
Kotu nie oszukujmy się dobre rozpłodowe kupujesz tylko kto je wystawia jmjmj? czy taki któremu trafił się max pot za 350c a gra tylko aby zarobioną na nim kasę przelać na inne konto za byle dziada?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość