witam . to numer sławnej juz aukcji i link
http://s1.polskilotnik.pl/rynek/aukcje/108130/ jak pan administrator zaznaczył zwerifikował aukcje bo nie zgadzał sie tzw PUSH ( wartości do ceny ) . i niby ok .... ale .. na czym polegają aukcje ?? to nie tylko jest kupno gołebia na pl . aukcje to też gra w dodatku potwierdzona badaniami . bywa ze dwoje ludzi czasem zapominaja nawet co licytują dochodzi dodatkowy czynnik jaki jest wygranie tej aukcji . (zwłaszcza jesli chodzi o wirtualne pieniadze. ) to by było tyle w ramach wyjasnienia na czym polegają aukcje . a teraz prawdziwa skarga . zajmuje sie nasz administrator aukcjami które jak ta nie są ustawione a co zrobił z tymi jak padł serwer ? nic tych nikt nie zweryfikował . a te co były za wielką wirtualną kase z przekrętów świątecznych ??? nic nie zweryfikował (ptaki osiągały ceny po 20000 za szt. ) ciekawe jaki był PUSH .

. ale najbardziej denerwujące jest to w jaki sposób zweryfikował . żadnej wiadomości po cichu nie wiadomo ile zweryfikował w dodatku legalną aukcje
Panie administratorze ja wiem ze jestem dla pana nie wygodnym graczem . ale to nie znacy ze moze mnie pan traktować jak dziecko z piaskownicy . bo tu niechodzi o te pare C nawet jak by to były monety miałbym to gdzieś jesli cokolwiek bym miał z tym wspólnego. zostałem potraktowany jak ktoś kto ustawia aukcje (oszust )
ps jak mi pan ma odpisac ze mozemy rozwiązac umowę to akurat wiem jak sie to robi . jesli ma pan cos konkretnego mi do zarzucenie odnośnie ustawiania aukcji to prosze napisać tu na ogólnym forum zeby wszyscy widzieli jesli coś takiego jest
ciekawostka aukcje zgłaszał gracz który zarobił na swiątecznych przekretach 60000

ludzie nie mają za grosz godności